Banda Juvenil de la Societat Ateneu Musical de La Vila Joiosa

Apunt històric

La Banda Juvenil de la Societat Ateneu Musical de la Vila Joiosa comença a caminar de la mà del director històric de la nostra entitat D. Francisco Lacalle Blasco qui a partir dels anys seixanta guanya la plaça de director titular de la Banda de Música de l’Ateneu. A partir d’aquest moment el mestre Lacalle comença una intens treball de formació de les noves generacions que formaran part de la banda de música i que són la llavor que germinarà en els nombrosos èxits i reconeixements públics que recollirà la banda de l’Ateneu viler al llarg dels anys 70 i 80.
Més tard, als anys 90 i primera dècada del present segle i una vegada ja consolidades les escoles de música de les societats musicals tal i com les concebem hui en dia, la Banda Juvenil renaix amb força com a part integrant del conjunt de grups musicals que formen l’Ateneu.
Actualment, la nostra banda juvenil ofereix almenys tres concerts a l’any i ha participat, entre altres esdeveniments, en els intercanvis Musicals que organitza anualment la Federació de Societats Musicals.
Per últim caldria destacar el meritori treball que realitza el director de la nostra banda juvenil, José Ignacio Baeza Blasco, qui fa format una generació de músics que destaquen per la qualitat musical i ens fa encarar el futur de la nostra  entitat amb fonamentades esperances.

Joomla templates by a4joomla