Escola de música

logoL’Escola de Música és el pilar fonamental de la Societat. Està inscrita en el Registre de Centres Docents de la Comunitat Valenciana des de l’any 1996. Hui en dia l’Escola té 211 alumnes.
Actualment, l’Escola de Música va encaminada al desenvolupament de la sensibilització musical. Els alumnes s’han d’impregnar de la matèria prima de la música: el so. Descobrir-lo, manipular-lo, conéixer-lo i fins i tot crear-lo.
Per aquest motiu s’ha creat un programa de música i moviment que es desenvoluparà en un espai on xiquets i xiquetes entre 3 i 7 anys aprenguen a sentir, expressar, crear i divertir-se a través de la música. Pretenem apropar la música als xiquets des de la infància, ja que aquesta otorga a qui la practica beneficis com ara el desenvolupament psicomotriu, l’atenció, la memòria, la concentració, el pensament matemàtic, el llenguatge poètic sense oblidar la capacitat de treballar en equip. Amb  una única activitat podem potenciar totes les capacitats expressives, intel·lectuals, motrius i musicals que puguen necessitar un xiquet o una xiqueta per a una estimulació des d’una edat tan avançada.

La Qualitat és el nostre compromís. La qualitat en l’ensenyança és el  nostre principal objectiu així com la preocupació constant de millora. Per això, les diferents disciplines i assignatures que proposa l’Escola estan planificades i projectades segons les edats a què van dirigides. Un dels objectius docents de l’Escola és preparar alumnes per a accedir a las diferents agrupacions de la Societat, com són la Banda Juvenil, la Banda Simfònica, l’Orquestra de Pols i Plectre i l’Orquestra de Corda; així com facilitar l’accés al Conservatori, ja siga a qualsevol curs d’Ensenyances Elementals com d’Ensenyances Professionals,  amb la finalitat que puguen continuar formant-se com a músics professionals o amateurs.

Professorat Titulat amb gran experiència. Per tal de fer un ensenyament adaptat a professionals que han treballat en diferents Conservatoris, Escoles de Música, Orquestres, Cursos i Concursos a nivell de la Comunitat Valenciana, Nacional i Internacional


 CARTELL

Joomla templates by a4joomla