Imusi Enguany a l'escola no impartirem llenguatge musical, descobrim iMUSI

 

  • EL LLIBRE

PROGRESSIÓ I DIDÀCTICA LÚDICA CLAU DEL MÈTODE

Imusi ha creat un innovador i progressiu sistema d'aprenentatge que utilitza les noves tecnologies. 
El procés utilitzat en totes les unitats didàctiques es basa en escoltar, parlar, llegir i escriure, imitant el procés natural d'aprenentatge de la llengua materna. 
En un sol llibre, estructurat en 8 unitats didàctiques, treballem tots els elements i aspectes referents al Llenguatge Musical: Interiorització, Audició, Memòria, Moviment, Teoria Musical, Ritme, Entonació, Improvisació, Creativitat, Dictat i Cal·ligrafia.

 https://www.i-musi.es/libro/  

 

  • AULA INTERACTIVA

LA PLATAFORMA DIGITAL MÉS INNOVADORA DEL SECTOR EDUCATIU MUSICAL

Et presentem un conjunt d'eines i materials pensats per oferir-te el millor servei i qualitat a l'aula musical, tant per a alumnes, pares i professors. 
D'una manera complementària i innovadora, aquest lliure s'acompanya d'una plataforma en línia que ajuda tant al professor com a l'alumne a complementar els continguts adquirits a l'aula. Amb aquesta plataforma, l'alumne, a través de jocs interactius, aprendrà de forma lúdica. El professor podrà avaluar de forma contínua l'aprenentatge de l'alumne. I a més, gràcies al sistema de control parental, els pares podran ser partícips del procés d'aprenentatge del seu fill.

 https://www.i-musi.es/aula-interactiva/

Joomla templates by a4joomla