CLÀUSULA INFORMATIVA ALS SOCIS I ALUMNES DE L'ATENEU MUSICAL DE LA VILA JOIOSA SOBRE LA RECOLLIDA DE DADES PER A LA SEUA PROTECCIÓ.

En compliment del que estableix el Reglament UE 2016/679, de 27 d'abril de 2016) l'informem que les seues dades personals una vegada ens han estat facilitades seran tractades i quedaran incorporades en els fitxers amb responsable:

Ateneu Musical ASC, amb CIF: G03256179 per tal d'oferir el servei sol·licitat, de realitzar la facturació del mateix i d'informar-los activitats musicals, culturals i educatives a què es dedica la nostra activitat.

En aquest sentit, vostè consenteix de forma expressa a que les seues dades siguen tractades per aquesta empresa per donar compliment a les finalitats indicades.

De la mateixa manera, l'informem que vostè consenteix de forma expressa:

- Al fet que les imatges, fotografies i vídeos, preses a les nostres instal·lacions puguen aparèixer en memòries, revistes, pàgina web o qualsevol altre tipus de publicació o material orientat a la informació i difusió dels fins d'aquesta empresa.

- A que el seu nom i adreça postal siguen cedits per al seu tractament a empreses de preparació i enviament de correspondència.

Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos previstos o en què hi haja una obligació legal. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantinga la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb la normativa vigent.

Així mateix, l'informem que vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió i limitació enviant escrit signat i fotocòpia de document oficial que l'identifique, en la següent adreça postal: Ateneu Musical La Vila Joiosa, C / Pelai, 3 03570 - La Vila Joiosa (Alacant) o mitjançant correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Joomla templates by a4joomla