Concert Sta. Cecília de la Bandeta


 

Concert de la Banda Simfònica de l'Ateneu


 

S'inicia el procés per reconèixer BIC a les Societats Musicals

Cultura inicia elss tràmits per declarar BIC la Tradició Musical popular de les Societats Musicals.
La candidatura ha estat presentada per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i a partir d'ara es treballarà en la redacció de l'expedient per incoar la declaració que serà publicada al DOGV i posteriorment es rebran els informes dels órgans consultius i interessats en el procediment.

 

+ INFO

  


 

Nota premsa Jornades Santa Cecília


 

Concert en honor a Santa Cecília


 

Concert Orquestra de Corda de l'Ateneu

XIV programa de concerts d'intercanvis musicals 2017


 

INFO ATENEU: BEQUES BANKIA

Benvolguts amics.-

 
Els informem que s'ha publicat per quart any consecutiu la Convocatòria de les Beques Bankia per als alumnes de les Escoles de Música de les Societats Musicals Federades de Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.
 
El termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà el pròxim 7 de juliol, pel que els preguem difonguen entre els alumnes de la seua escola de música aquesta convocatòria para puguen tindre l'oportunitat d’optar d'obtenir l'ajuda.
 
Poden consultar les bases de la Convocatòria en la web: www.bankiaescoltavalencia.es

 

Cens formacions artístiques en les societats musicals

La FSMCV censa 1.686 formacions artístiques en les societats musicals amb 1.075 bandes, 174 orquestres, 233 cors i 133 grups de cambra.

Aquest col·lectiu de la Comunitat Valenciana, amb 542 municipis i 5 milions d'habitants, compta també amb 52 big bands i 19 grups de dolçaina i tabal.

La FSMCV agrupa 547 societats musicals, amb 40.000 músics (el 50% d'Espanya), 60.000 alumnes d'escoles de música i 200.000 socis, que són presents en el 90% dels municipis de més de 200 habitants.

La província de València compta amb 1.138 agrupacions i 4,27 de mitjana per municipi, la d'Alacant 342 (2,42) i la de Castelló 206 (1,52) que suposen un gran impacte en la difusió de l'educació musical en tot el territori.

Pedro Rodríguez, president de la FSMCV, creu que "l'administració nacional i autonòmica haurien d'estar a l'altura d'un excel·lent treball de vertebració i cohesió social i recolzar la seua internacionalització".

La FSMCV creu que aquests sorprenents dades posen de manifest que el moviment associatiu és un fenomen únic al món pel seu projecte social, educatiu i cultural i la seua tasca vertebradora a la Comunitat Valenciana.

 

Nota de premsa

Cens


 

Joomla templates by a4joomla